Hochzeitsessen |
|
1 2
|
|
|
27.11.07 11:43
Sibylle
|
Re: Hochzeitsessen
hall zäme!
mir hei ebe eifach salatbuffet, grillade und kartoffelgratin zum selber hole, när dessertbuffet inkl. hochzytstorte:-)
mmh ha hunger:-)
daniel & sibylle 19.01.01= 30.05.2008 / 07.06.2008
|
|
|
27.11.07 12:09
cannella
|
Re: Hochzeitsessen
Hallo Serry
Habe mir darüber auch schon Gedanken gemacht und ich weiss, was du meinst mit dem Italienischen Essen an einer Hochzeit *puuuh*
Wir werden wahrscheindlich zuerst einen "Welcome-Drink", dann 1-2 Vorspeisen haben (Salat und irgendetwas anderes, spezielles), dann Hauptgang mit Nachschöpfen und evt. am Schluss noch ein "Verdauungssorbet" (kenne das von Italien und finde es toll!), dann natürlich grosses Dessertbuffet (aber ohne Hochzeitstorte, finden das beide unnötig)! Mal sehen, was unser Koch da alles zaubern wird.
LG Cannella
|
|
|
|
|
27.11.07 13:12
serry
|
Re: Hochzeitsessen
HI Lela
Eben aus diesem Grund habe ich auch ein bisschen Angst, denn man bestellt vielleicht ein paar Gänge aber heuzutags sind in diesen Hotels-Restaurant die Portionen wirklich klein... und bei meinen Italienischen Verwandten wäre das ein Disaster.... aber die leben ja auch im Grössenwahn was das Essen anbelangt......hehehh
Denke aber, mann kann die Portionen sicher auch mit dem Koch besprechen....
eine Spaghettata ist einfach ein riesiger Topf der in die Mitte gestellt wird, und von dort jedem noch ein Teller Spaghetti oder sonstige Pasta geschöft wird......
Kirchliche Trauung 24.05.08
|
|
|
27.11.07 13:27
madmadi
|
Re: Hochzeitsessen
Hallo liebi Brüt
Be öis git's es Grillbuffet mit Fleisch, Fisch und Gmües, Salöt, zwöierlei Bilage, als Höhepunkt es Château Briant und denn es Dessertbuffet, äuä ou ohni Hochzitstorte - vom Partyservice Metzgerhalle in Fahrwangen AG, die sind schwizwit bekannt und sehr z empfähle, ou us eigener Erfahrig. Die mache das nämli so, dass si göhnd go Nachschub hole, wenn si merke, dass es knapp wird (händ ou scho fasch zwöi Stund Fahrt uf sich gnoh, wo's äng worde isch mit de War - das weissi, weli öpper kenne, wo dete emou gschaffet het).
So sötte alli gnueg becho ond es esch glichzitig wörkli för jede Gschmack öppis debi. Mer händ ou scho Hochzitsässe erläbt, wo mer s Fleisch im Täller het müesse sueche ond ou d Bilag be einige Gäscht sehr ned acho esch.
Ou prismässig isch d Metzgerhalle spitze - de Chef het öis vorgrächnet mer chieme inkl. Getränk/Wy ond Personalchöschte uf knapp Fr. 100.-- pro Person. Wenn also öpper no en Partyservice suecht, die chani wärmschtens empfähle! Ond es werd denn ou schön agrichtet!
Witerhin vil Spass bim Organisiere, mini Liebe (i ha grad chli en Dämpfer gha das Weekend, wel mi Schatz sech eifach ned so rächt wott afo kümmere - na ja, kommt Zeit kommt "Freude", hoffentli)
Liebi Grüess madmadi
|
|
|
27.11.07 13:43
serry
|
Re: Hochzeitsessen
HI Madmadi
du be üs be au ech die wo alles organisiert, frog ne scho was er meint ond er seid denn scho so oder so, aber schlossändlech du nech öberall alüüte etc..... muess aber au säge, dass i mini meinig emmer weder ändere ond hi ond här öberlegge, wie's am beschte cha gmacht wärde... för d Männer gets halt eifach die erscht bescht variante ond verstönd das ganze "komplizierte" gar ned..... muesch luege, d Männer bruchid halt länger zom is Hochziitsfierber bzw. _Freud am organisiere z cho, aber för sie esch das halt em Momänt sehr wiit wäg..... wo mer Fraue halt scho lang ufgregt ond zappelig, ond hüpperig send wemmer nor scho dra dänked.... ond s Organisatorische esch glaub sowieso meh be de Fraue em Bluet, als be de Männer... hehehhe aber muesch luege, din Schatz chond au gli Freud am Vorbereite öber .... Schlepp ne mol ane Hochziitsmäss, denn gsehder, was mer alles mues organisiere..... hihiihhi
LG Serry
Kirchliche Trauung 24.05.08
|
|
|
27.11.07 13:48
Pfunicht registriert
|
Re: Hochzeitsessen
Wir legen mehr wert auf Qualität statt Quantität. Es wird 4 Gänge geben. Kein Dessertbuffet, keine Hochzeitstorte. Gut gekocht ist für uns das wichtigste.
|
|
|
|
|
1 2
|