| Passwort vergessen?
Sie finden uns neu unter HOCHZEIT.ch
Sie sind nicht angemeldet.  Anmelden
Quassel-Tread Nr. 3
 1 .. 17 .. 31 32 33 34 35 .. 44
09.10.06 16:29
Andrea1981 

Re: Quassel-Tread Nr. 3

also min schatz wider, er hät am liabsta scnitzel und pommes zum essa bida hochzyt.....

09.10.06 16:41
kki 

Re: Quassel-Tread Nr. 3

Din Schatz tönt scho fascht nacheme Kolleg vo mir, dä würd gläbs Bratwurscht mit Zwibelsauce und Pommes zum Hochziitsässä nä! :-)
Ich han no kei Ahnig, weiss nödemal wie vill Gäng..
Momentan dänki öppe das:

Irgenden Salat oder Antipasti oder öppis
***
Eventuell Suppe, aber ehner nöd
***
Grillierte Bärenkrebse auf edlem ChampagnerRisotto
verfeinert mit Aceto Balsamico
***
Eisgekühltes Limettensorbet mit Campari (oder ähnliches)
***
Zarter Kalbsrücken, im Ofen sanft gebraten, mit
einer feinen Steinpilzkräuterkruste, knusprigem
Kartoffelstrudel mit Sesam und einem farbenfrohen
Gemüsestrauss
***
Dessertbuffet evtl. mit Hochziitsturte

09.10.06 16:43
Andrea1981 

Re: Quassel-Tread Nr. 3

au kki, jetzt kriag i aber gad hunger, tönt guat...

i han denkt:

salot m. Crevetta

den a curry-suppa

den a fleisch mit beilaga (no kei ahnig)

dessert buffet

und am zwölfi a gulasch suppa !!!!

oder so irgendwia

09.10.06 16:44
kki 

Re: Quassel-Tread Nr. 3

Das tönt zwar au von fein, ussert dä Chäs bruchi nöd umbedingt..

Vorspeisenbuffet
Mediterranes Vorspeisen- und Antipastibuffet mit
einer grosszügigen Auswahl an kalten Köstlichkeiten
wie Parmaschinken, Parmesan, Salami,
Coppa,
mariniertes Gemüse, Oliven, Pilze, Mozzarellaperlen,
Gemüsetatar mit Mascarpone, Bündnerfleischtatar
mit Kräuterfrischkäse
Gartenfrische Gemüse- und Blattsalate begleitet
von Champignonscheibchen, marinierten Artischockenherzen,
knusprigen Brotcroûtons, gehacktem
Ei, Petersilie, feinen Oliven, Sonnenblumen
und Kürbiskernen sowie gerösteten Speckwürfeln,
Hausdressing mit Knoblauch, sämiges
French- und rassiges Italian-Dressing
***
Morchelschaumsuppe
***
Pochierte Rotzungen-Röllchen mit Rauchlachsfüllung
auf Lauchgemüse, begleitet von Pernodschaumsauce
***
Duett von Kalbs- und Rindsfilet, am Stück gebraten,
serviert mit sämiger Champagnerrahmsauce,
Kartoffel-Mohnstrudel mit getrockneten Tomaten,
farbenfroher Gemüsevariation
***
Dessertbuffet
Luftige Früchtemousse, erfrischende Glace- und
Sorbetauswahl, Apfelstrudel mit Vanillesauce,
frischer Fruchtsalat, weisses und dunkles
Schokoladenmousse
im Shotglas, Kokos-Pannacotta
im Töpfchen, Fruchttörtchen, hausgemachte
Mini-
Caramelköpfli, Zwetschgenrumtopf, Knusperschiffchen
mit Pralinenmousse, gratinierte
Waldbeeren, Meringues-Nestchen mit Tiramisù,
Schokoladen-Profiteroles, leichte Quarkfruchtschnitte,
Orangen-Bisquit-Roulade
Käsebrett mit exklusiven Weichkäsen sowie
beliebten
Halbhart- und Hartkäsen, begleitet von
saftigen Trauben und Birnen, knackigen Baumnüssen
und knusprigem Hausbrot

09.10.06 16:45
kki 

Re: Quassel-Tread Nr. 3

Hey, händ ihr e Idee, wie mer chli Pepp is Ässe bringt, han dänkt wär no witzig, wänn d Gäscht bi jedem Gang neumet andersch müässted sitze...

09.10.06 16:46
kki 

Re: Quassel-Tread Nr. 3

Nomal öppis: fröged ihr uf dä Iiladig bzw. bi dä Amäldig eb d Lüüt Vegetarier sind oder dänkted ihr eifach, dass die sich dänn scho sälber mälde werded?

09.10.06 16:49
Andrea1981 

Re: Quassel-Tread Nr. 3

also mini kollegin hät clowns ka wo serviert hän, isch u super gseh, echt lässig...aber i wetts jetzt net unbedingt...aber isch mol was anderes gseh.....

09.10.06 16:53
kki 

Re: Quassel-Tread Nr. 3

Mached ihr dänn ä Sitzordnig?
Nach wellne Kriterie setzisch d Lüüt zämä?
Han dänkt, luschtig wär au, wännd en Frageboge machsch und dänn Lüüt wo ähnlich gantwortet händ duesch zämäsetze, z.B. mit Lieblingsfarb, Lieblingsblueme, ... und dänn ebe evtl. zwüsched ine rotiere. Z.B. häsch en Rosetisch, Sunnebluemetisch, Tulpetisch... etc. und dänn bim nächschtä Gang häsch en Rote Tisch, en Blaue Tisch, en Grüänä Tisch, ... und so wiiter und so fort

09.10.06 17:00
anca 

Re: Quassel-Tread Nr. 3

Ich mach sicher kei Tischordnig.
äs cha jedä sitzt von er wöt, nur für eus und Trauzügä isch dä platz definiert.
nochäm Essä wöt i sowieso, dass äs ä gwüssi rotation git.

09.10.06 18:40
sposa 

Re: Quassel-Tread Nr. 3

so, han ali Kunde usem Lade gschücht

Läck, schön flissig hend ihr gschribe !

Ich bin au immer ehrlich, und säge, wenn mir öpis da nid gfallt,
denn es isch ja immer würklich Gschmacksach,
und wenns mir nid gfallt, heisst das nid,
das es wüescht isch

Ich finds da im Forum au richtig nett und heimelig

Liebe Grüsse Sposa

 1 .. 17 .. 31 32 33 34 35 .. 44
Schokoladen-Profiteroles   junggessellina-abschied   Ziviltrauungstermin   Quarkfruchtschnitte   corinne   Orangen-Bisquit-Roulade   feschtverbarmehamitmir   Iladige   Detailhandelsagstellti   Haaaalllllllöööööllllleeeeee   Quassel-Tread   Bündnerfleischtatar   Champignonscheibchen   schaffe   Champagnerrahmsauce   Läbensmittelgschäft   Kartoffel-Mohnstrudel   anasazi   sposabella   Steinpilzkräuterkruste