Bräute 2013 |
|
1 .. 679 .. 1355 1356 1357 1358 1359 .. 2558 .. 3757
|
|
|
|
|
04.03.13 09:07
Lusnicht registriert
|
Re: Bräute 2013
I hamer das wägem Apero ou überleit, ha ou immer Angscht dases zweni het Aber d Fleisch- und Chäsplatte womer hei chöisi immer wider uffülle.... (hoffeni emu... ) und die verschidene Canapes wos no git dänkeni ou..... aber i überlas ganz am Restaurant, wie vieu si mache. I gibene eifach e möglechscht gnaui Gästezahl ah. mi dünkts, die hei am meischte erfahrig im Mängine rächne....
|
|
|
|
|
04.03.13 09:21
Emma13
|
Re: Bräute 2013
Also mir hend jetz folgendes abgmacht (binere Azahl vo 100 Persone)
Tortilla Chips mit Salsa (auf den Tischen verteilt, auffüllbar) Spiessli mit Honigmelone und Rohschinken (120 Stück) Canapés mit Philadelphia, Rauchlachs und Zitronenschnitz (120 Stück) Apéroplatten mit Chorizo, Parmesanmöckli, marinierte Oliven, dazu frische Ofenbrötchen (45 Platten, 180 Brötchen)
Ich gsehns ebe so dass mär am 19h eh gönd go esse, es sött au nur en Apéro blibe, klar sötts vo allem gnueg ha, aber es sött d Lüüt nöd maschte, mir hend denn en 5-Gänger und ich möcht nöd dass denn d Lüüt scho vollgstopft sind :)
|
|
|
|
|
|
|
1 .. 679 .. 1355 1356 1357 1358 1359 .. 2558 .. 3757
|