hallo lus ja isch sicher ned schlecht echli budgetpolster z ha :)
ja da mer so vel lüt send isch euses no höch.. vorallem halt bim ässe merksches.. mer gönd ab und zue de budget plan dure i ha ja mal grob igschänkt und bis jez semmer eigendli überall drundert als das woni gschätzt ha isch halt schono schwer
eifach de fotograf semmer 700 fr drübert aber de hani unbedingt welle de hemmer neumet anderst echli spart..
nöd schlecht valey. du machsch das ganz guet. bi üs isch halt no s problem das mir scho sit januar 2011 am plane sind und scho mal e hz en monet vorher abgsait händ
ooooo gott i 3 wuche ischs so wit und i ha immer no kai zit zum nervös si
mir sind bis jetz au no unterem budget, aber händ schomal chli ufgstockt gha wo schatzi plötzlich glich s gold-paket bi de fotografin hät welle bueche... haha. jetz isch sie de zweitgrösst poste nachem esse im restaurant. vilicht cha mer det nochli abefahre. ich bi wägem esse eh so unsicher, mir mached ja flying dinner und häppchen aber ich wott uf kein fall dass d lüt zwenig überchömed. vilicht händ mer drum viel zviel bstellt. guet d mengi cha mer no apasse.
@himbeer Izte föt der scho wider vom ässe ah Das gluschtet eim die vile feine Sache.. mhh... itze hani scho wider hunger S tönt emu nid so aus müesst öpper hungere bi öich himbeer
haha ja wennis so gseh denn denki eigentlich au nöd. hm mir händ halt eher sochli eifacheri sache, eues menu gseht ja mega us nici. wolfsbarsch und entrecote... wow.
mir händ eus für farfalle und curry und sushi entschiede will das die sache sind wo mir am liebste essed... italienisch und asiatisch, hihi
so eifach find i die sache gar nöd. i lieb sushi. leider het da min schatz nöd so gern. mir hetted au so was i die richtig chöne wähle. cooli mischig asiatisch und italienisch